22 Aralık 2009 Salı

Banu Demir is in a relationship with "Karışık Izgara"

Karışık Izgara... Gidilen mekanda ne tarz et yiyeceğine karar veremeyen, "Ondan mı yesem, bundan mı yesem, ayy şu da çok güzel görünüyor aslında, düşündüm de bu da fena değilmiş." diyen insanları menüdeki her şeyden sipariş verme gaflet ve dalaletinden kurtaran "yengen"e (bkz:yegane) alternatiftir. Pilavından patates kızartmasına "misss"ler gibi vitamin dolu salatasına nasıl da süsler insanın rüyalarını. Nar gibi kızarmış "30500" et çeşidini saymaya gerek bile yok sanırım zira birazcık ama çok azcık(!) uzun sürebilir. Tabi diğer bir yandan kendileri kalori ve kolestrol bombasıdır, konsantre kalp krizidir orası ayrı efendim. Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse yine de ona hayır diyebilecek pek de babayiğit yoktur şimdi! Hadi hadi, kandırmayın kendinizi ;)
Evet! Yedim, tekrar yedim, tekrar tekrar yedim. Pişman değilim! Şimdi ver elini spor salonu, yüzme havuzu =)
Önümüzdeki haftanın konusu: Sirlon Steak

2 yorum:

  1. Banu sen var ya midemi kazıttırıp duruyosun gece yarıları. Bir gün çikolatalı fondü bir gün karışık ızgara. Okumuycam bir daha senin yemekli yazılarını.
    Yalnız böyle 3 katlısını da görmemiştim he. Gerçek mi bu yoksa müşteriye şaka mı yapmışlar? :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten bunları yazarken amacım gece gece sinsi gibi midene saldırılarda bulunmak değildi :)
    Yemekli bir başlık gördüğünde okuma hevesini gündüze saklamanı tavsiye ediyorum :)
    Ve evet, o gerçekten gerçek!

    YanıtlaSil